23:50 uur 18-04-2023

Clevon kiest voor T-Mobile om autonome robotvloot aan te drijven

T-Mobile helpt de toekomst van leveringen in de VS te stimuleren

BELLEVUE, Wash. & FORT WORTH, Texas–(BUSINESS WIRE)– Wat is het nieuws: Clevon, een in Estland gevestigde wereldwijde innovator op het gebied van autonome bezorging, heeft T-Mobile gekozen als voorkeursaanbieder voor IoT-connectiviteit en -beheer in de VS.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230418005875/nl/

T-Mobile helps drive the future of deliveries across the U.S. (Photo: Business Wire)

T-Mobile helps drive the future of deliveries across the U.S. (Photo: Business Wire)

Waarom het ertoe doet: de toekomst van autonome leveringen is hier met de vloot van Autonomous Robot Carriers (ARC’s) van Clevon, en de IoT van T-Mobile zal helpen de tijd die nodig is om commerciële bezorgdiensten te lanceren terug te brengen van maanden… tot dagen.

Voor wie: wereldwijde bedrijven die de IoT van T-Mobile overwegen om autonome vervoerders, robots en apparaten te verbinden en te beheren – EN bedrijven die op zoek zijn naar efficiënte, betaalbare en milieuvriendelijke last-mile-bezorgdiensten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontacten
Mediarelaties Clevon Corporation

Carol Hickins

+1 646-345-3954

press@clevon.com

Mediarelaties T-Mobile US, Inc.

MediaRelations@t-mobile.com

Investor Relations-contacten
Clevon Corporation

invest@clevon.com

T-Mobile US, Inc.

investor.relations@t-mobile.com
https://investor.t-mobile.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr