14:25 uur 14-04-2023

Surfin Meta Digital Technology Pte Ltd (‘Surfin’) verwelkomt John Quelch en John Fennell bij de Raad van Bestuur

SINGAPORE–(BUSINESS WIRE)– De Surfin-groep van bedrijven (‘Surfin Group’), met hoofdzetel in Singapore, een vooraanstaande leverancier van digitale financiële oplossingen voor klanten met te weinig dienstverlening in opkomende markten, kondigt met genoegen de benoeming aan van John Quelch en John Fennell tot de Raad van Bestuur. Deze twee professionals met zeer grote ervaring verrijken de Surfin Group met een uitgebreide expertise op het gebied van marketing, wereldwijde bedrijfsstrategie, risicobeheer en leiderschap.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230413005055/nl/

Dr. Quelch is een zeer gerespecteerde expert op het gebied van internationale strategie, wereldwijde marketing en ESG met meer dan vijf decennia ervaring in dienst als niet-uitvoerende bestuurder van publieke ondernemingen in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Daju Gu, secretaris Raad van Bestuur

E-mail: daju.gu@surfin.sg
Tel.: +1 416 414 3426

Check out our twitter: @NewsNovumpr