08:04 uur 13-04-2023

VeriSilicon introduceert superresolutietechnologie voor slimme beeldschermen

De SR2000 van VeriSilicon kan de transmissiebandbreedte aanzienlijk verlagen en tegelijkertijd de beeldkwaliteit en weergaveresolutie verhogen

SHANGHAI–(BUSINESS WIRE)– VeriSilicon (688521.SH) heeft vandaag de lancering bekendgemaakt van de IP SR2000 met superresolutie. Dankzij de mogelijkheid om de resolutie en kwaliteit van videobronnen met een lage resolutie te verhogen, maakt de SR2000 het mogelijk om videostreams met een lage resolutie weer te geven in een hoge resolutie en beeldkwaliteit, terwijl de benodigde netwerkbandbreedte wordt verlaagd. De nieuw gelanceerde IP is geschikt voor een breed scala aan toepassingsgebieden, waaronder consumentenelektronica, datacenters, bewaking en gezondheidszorg.

De SR2000 van VeriSilicon is ontworpen om een superresolutie van hoge kwaliteit te bereiken op een klein siliciumoppervlak en bij een laag stroomverbruik.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

press@verisilicon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr