19:23 uur 13-04-2023

Kioxia beoogt netto-nul-uitstoot van broeikasgassen tot 2050

TOKYO–(BUSINESS WIRE)– Kioxia Group heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf ernaar streeft tot boekjaar 2050 netto-nul te bereiken in termen van Scope 1-uitstoot van broeikasgassen van het bedrijf, d.w.z. de rechtstreekse uitstoot veroorzaakt door de eigen activiteiten, en in termen van Scope 2-uitstoot die het gevolg is van het gebruik van aangekochte energie. Kioxia Group zal zo zijn inspanningen versnellen om klimaatverandering aan te pakken, een van de belangrijkste doelstellingen van het management. De Groep heeft eerder al als doel gesteld om tot boekjaar 2040 100% van zijn energie uit hernieuwbare bronnen te halen. Hieraan is nu de rechtstreekse uitstoot van de eigen activiteiten toegevoegd, waardoor ons netto-nul-doel een meer omvattende doelstelling is geworden die de uitstoot uit al onze bedrijfsactiviteiten dekt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kota Yamaji

Public Relations

Kioxia Holdings Corporation

+81-3-6478-2319

kioxia-hd-pr@kioxia.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr