14:00 uur 13-04-2023

Aidro heeft primeur met wereldwijde certificering van DNV voor een faciliteit voor de productie van additieven voor 3D-printen in metaal met twee technologieën

  • Aidpro, de eerste fabrikant die als AM-producent certificering van DNV heeft ontvangen voor binder jetting-technologie, ontving deze kwalificatie voor het Desktop Metal Shop System™
  • Aidro ontving tevens het hoogste certificeringsniveau voor AM-producenten van DNV voor laserpoederbedfusie, met inbegrip van “onderdeelkwalificatie voor kritisch niveau AMC 3” voor een 316L klephuis
  • Aidro, gevestigd in Noord-Italië, heeft meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van het ontwerp en de productie van kleppen en spruitstukken, evenals hydraulische en vloeistofdruksystemen, door middel van zowel traditionele methoden als Additive Manufacturing (AM)
  • Aidro’s nieuwe DNV-certificeringen zijn bewijs van de toonaangevende positie van het bedrijf bij het helpen van de energie-, olie- en gas-, maritieme en andere sectoren om met vertrouwen de overstap te maken naar Additive Manufacturing 2.0

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Desktop Metal, Inc. (NYSE: DM) heeft vandaag bekendgemaakt dat haar dochteronderneming Aidro, pionier op het gebied van volumeproductie van hydraulische en vloeistofdruksystemen van de volgende generatie door middel van Additive Manufacturing (AM) van metaal, de allereerste wereldwijde certificering heeft ontvangem van DNV, ’s werelds toonaangevende organisatie voor risicomanagement en kwaliteitsborging voor de olie- en gas- en maritieme industrie, voor twee technologieën voor printen in metaal.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230413005172/nl/

Aidro received the industry’s first certification of qualification from DNV for binder jetting using the Desktop Metal Shop System™ for 3D printing 17-4PH stainless steel parts. The printer is shown here with two valves and coupons printed in 17-4PH. (Photo: Business Wire)

Aidro received the industry’s first certification of qualification from DNV for binder jetting using the Desktop Metal Shop System™ for 3D printing 17-4PH stainless steel parts. The printer is shown here with two valves and coupons printed in 17-4PH. (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Relations:
Sarah Webster

sarahwebster@desktopmetal.com
(313) 715-6988

Investor Relations:
Jay Gentzkow

jaygentzkow@desktopmetal.com
(781) 730-2110

Check out our twitter: @NewsNovumpr