18:40 uur 11-04-2023

Branddocs verwerft en fuseert met TrustCloud en wordt de eerste wereldwijde choreograaf voor digitale transacties

Nieuw gefuseerd multi-orkestratiebedrijf zal handelen als TrustCloud

MIAMI–(BUSINESS WIRE)– Branddocs Inc, een vooraanstaande leverancier van veilige digitale transacties en videoverificatiediensten, heeft vandaag aangekondigd dat het TrustCloud Inc, ‘s werelds eerste choreografieplatform voor veilige digitale transacties, overneemt in een zet die de toewijding van het bedrijf aan het opbouwen van vertrouwen in de digitale economie versterkt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230411005221/nl/

The Capabilities of the TrustCloud Choreography Platform (Graphic: Business Wire)

The Capabilities of the TrustCloud Choreography Platform (Graphic: Business Wire)

Het nieuw gefuseerde bedrijf zal handelen als TrustCloud. Het is een combinatie van het grote klantenbestand van het voormalige Branddocs en het eigen netwerk van fraudedetectie-experts van dat bedrijf, AI/ML-technologieën, multi-orkestratiemogelijkheden en het alom geprezen modulaire TrustCloud-platform om een wereldwijd conforme, wrijvingsloze en leveranciersonafhankelijke gebruikerservaring te bieden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ga voor meer informatie naar Trustcloud.tech. Stuur voor persvragen een e-mail naar: press@trustcloud.tech

Check out our twitter: @NewsNovumpr