00:36 uur 07-04-2023

Rivian neemt Martin Huelder aan als Vice President, Commercial – Europa

IRVINE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Rivian Automotive, Inc. (NASDAQ: RIVN) heeft vandaag aangekondigd dat het Martin Huelder heeft aangenomen als Vice President voor zijn commerciële divisie in Europa. Huelder komt bij Rivian vanuit Mercedes Benz, waar hij al bijna 30 jaar werkte.

Huelder trad in 1995 toe tot Mercedes-Benz en heeft verschillende functies bij het bedrijf bekleed. Meest recentelijk was hij hoofd Data Driven Sales & Retail Development. Daarvoor was Huelder Director Product Management for Large Cars, waaronder de klassen S, E, C, GLC en EQC. Bij Rivian zal Huelder toezicht houden op de Europese commerciële en go-to-market-strategie van het bedrijf.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Harry Porter – media@rivian.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr