09:00 uur 07-04-2023

REPLY: Reply Crypto Investment Challenge van start, georganiseerd door Reply en Young Platform, ter bevordering van bewust beleggen in digitale middelen

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– De vierde editie van de Reply Investment Challenge gaat van start en richt zich voor het eerst op digitale middelen, crypto en blockchain. De internationale online competitie , die gericht is op studenten en jonge professionals, telde in 2022 13.750 inzendingen uit 95 landen over de hele wereld en een totaal volume van 36.000 uitgevoerde transacties.

Het doel van de Challenge, die zal plaatsvinden van maandag 8 mei t/m vrijdag 19 mei 2023, is om deelnemers dichter bij de wereld van digitale middelen en blockchain te brengen, door een weloverwogen gebruik van deze financiële instrumenten te bevorderen en bijzondere aandacht te besteden aan de kwestie van portfoliodiversificatie. Spelers zullen bovendien kunnen kiezen tussen twee verschillende interfaces: een eenvoudigere en intuïtievere interface en een volledigere en gedetailleerdere interface, respectievelijk Young Platform en Young Platform Pro.

De deelnemers zullen tot 5 mei in een beschermde omgeving kunnen oefenen en hun vaardigheden op het gebied van digitale financiële instrumenten, met name cryptocurrencies, en de blockchain als faciliterende technologie uitbreiden. Het virtuele kapitaal van 1 miljoen euro waarover elke speler zal beschikken, wordt beschikbaar gesteld op het moment van inschrijving, en alle transacties zullen worden uitgevoerd tegen de huidige marktwaarde. In de maand voorafgaand aan de competitie zullen alle deelnemers bovendien op het Challenge-platform toegang hebben tot exclusieve e-learninginhoud, gemaakt door Reply, Young Platform en POLIMI Graduate School of Management.

Bij de start van de competitie op 8 mei worden de portemonnees van de deelnemers opnieuw gecrediteerd met het virtuele bedrag van € 1.000.000 dat in realtime moet worden geïnvesteerd, waarna de Challenge kan beginnen. De deelnemers worden gerangschikt en geëvalueerd op basis van hun investeringskeuzes en de strategie die zij hebben gevolgd naar aanleiding van de door Reply gepubliceerde suggesties. Alleen de top drie, d.w.z. degenen die er meer dan de anderen in geslaagd zijn het rendement van hun portfolio te maximaliseren door middel van diversificatie, zullen de winnaars van de competitie zijn.

Dit jaar heeft Reply gekozen voor Young Platform, het grootste gereguleerde cryptocurrency-platform van Italië, als partner. Young Platform is een in Turijn gevestigde scale-up die in 2018 is opgericht om de cryptocurrency-markt voor iedereen toegankelijk te maken. Het platform fungeert als een referentiepunt voor degenen die digitale middelen op een eenvoudige, transparante en effectieve manier willen gebruiken, zelfs zonder specifieke expertise in de sector te hebben. Het onderscheidt zich door zijn focus op veiligheid, training en de privacy van zijn gebruikers en garandeert het gebruik van geavanceerde technologieën om gegevens en transacties te beschermen.

Dankzij de expertise in Blockchain en gedistribueerde technologie, ondersteunt Reply verschillende financiële instellingen, alsook grote spelers in sectoren zoals gezondheidszorg, energie en nutsvoorzieningen, mode en luxe, en andere, bij de aanname van digitale middelen. Zo positioneert het bedrijf zich als een referentiespeler op het gebied van crypto en blockchain.

De POLIMI Graduate School of Management bevestigt met zijn deelname aan de Reply Crypto Investment Challenge zijn betrokkenheid om risicobewuste financiële operatoren op te leiden en te trainen in investeringen.

De Reply Crypto Investment Challenge is onderdeel van het Challenges-programma van Reply. Samen met de Masters in Digital Finance aan de POLIMI Graduate School of Management en in de AI & Cloud aan de Politecnico di Torino en het Reply Code For Kids-programma, zijn dit slechts enkele voorbeelden die getuigen van de inzet van Reply voor de ontwikkeling van innovatieve trainingsmodellen die in staat zijn om de nieuwe generaties te bereiken. Tegenwoordig hebben de Challenges van Reply een gemeenschap van meer dan 140.000 spelers.

Registratie voor de Reply Crypto Investment Challenge kan tot 5 mei 2023. Alle informatie is beschikbaar op: challenges.reply.com.

Reply

Reply [EXM, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven definieert en ontwikkelt Reply bedrijfsmodellen die mogelijk worden gemaakt door de nieuwe modellen van AI, big data, cloud computing, digitale media en het internet der dingen. Reply levert advies, systeemintegratie en digitale diensten aan organisaties in de telecom en media; industrie en dienstverlening; banken en verzekeringen; en publieke sectoren. www.reply.com

Young Platform

Young Platform is een in Turijn gevestigde scale-up die in 2018 is opgericht om de cryptocurrency-markt voor iedereen toegankelijk te maken. Het platform fungeert als referentiepunt voor degenen die cryptocurrencies op een eenvoudige, transparante en effectieve manier willen gebruiken, zelfs zonder specifieke expertise op dit gebied te hebben. Young Platform biedt een breed scala aan tools en diensten, waaronder de mogelijkheid om cryptocurrencies te kopen en verkopen en tokens te verdienen met behulp van leerspellen en geavanceerde transactietools. Het platform onderscheidt zich door zijn focus op de veiligheid en privacy van zijn gebruikers en garandeert het gebruik van ultramoderne technologie om gegevens en transacties te beschermen, waarbij het uitsluitend vertrouwt op Italiaanse banken. Young Platform beschouwt compliance als een prioritair aspect van technologische innovatie. Daarom heeft het zich altijd ingezet voor de ontwikkeling van geavanceerde oplossingen om het risico van financiële criminaliteit te beheersen en voor het structureren van gespecialiseerde blockchaininformatie gericht op de bestrijding van het witwassen van geld en de financiering van terrorisme, in samenwerking met toezichthouders en wetshandhavingsinstanties. Young Platform is het eerste bedrijf dat officieel is geregistreerd bij het Organismo Agenti e Mediatori (OAM) in Italië en is onlangs door de Franse autoriteit voor de financiële markten gecertificeerd als dienstverlener voor digitale middelen (PSAN).

POLIMI Graduate School of Management

Bij POLIMI Graduate School of Management inspireren we de bedrijfsleiders van morgen en de bedrijven waarin ze werken, in de wetenschap dat ze een cruciale rol kunnen spelen bij het creëren van een betere toekomst voor iedereen. Wij zijn namelijk van mening dat onderwijs van fundamenteel belang is, omdat het de leiders van morgen voorziet van de vaardigheden en ervaring die ze nodig hebben om de belangrijkste uitdagingen van onze samenleving aan te pakken. Onze school, die meer dan 40 jaar geleden in Milaan werd opgericht als MIP Politecnico di Milano, is tegenwoordig een consortium zonder winstoogmerk, bestaande uit de universiteit en een groep toonaangevende Italiaanse en internationale bedrijven. Wij bieden meer dan 40 masteropleidingen, waaronder MBA’s en Executive MBA’s, een catalogus van meer dan 200 open programma’s en op maat gemaakte opleidingen voor bedrijven. Wij zijn innovatief en willen dat altijd blijven. Daarom wordt onze Online MBA tegenwoordig erkend als een van de beste ter wereld en is de digitale component in ons hele opleidingsaanbod aanwezig. Als onderdeel van de School of Management zijn we een van de weinige scholen ter wereld die een ‘Triple Crown’-accreditatie hebben behaald. Met meer dan 15.000 alumni en 3.000 studenten per jaar zijn wij een grote, innovatieve en ondernemende gemeenschap van mensen en partners. Voor ons zijn relaties een bron van voortdurende verrijking, innovatie en inspiratie, zowel persoonlijk als professioneel. Voor ons is de kwestie van duurzaamheid echt belangrijk en wij streven ernaar een betere, eerlijkere, meer inclusieve en bewuste toekomst op te bouwen. Wij doen dit met projecten en initiatieven die onze positieve impact op de samenleving maximaliseren. Daarom waren we in 2020 de eerste Europese businessschool die de B Corp-certificering ontving. www.gsom.polimi.it

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de media:

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Aaron Miani

a.miani@reply.com
Tel. +44 2077 306000

Young Platform
Jacqueline Nieder

j.nieder@young.business
Tel. +39 349 3091984

POLIMI Graduate School of Management
Sergio Oliveri

+39 338 5617836

oliveri@mip.polimi.it

L45 Corporate Relations
Alessandro D’Angelo

+39 329 4139226

adangelo@l45.it

Hind Misbah

+39 329 5425659

hind@l45.it

Check out our twitter: @NewsNovumpr