22:11 uur 06-04-2023

Verimatrix lanceert nieuwe microsite voor cyberbeveiliging, VMX Labs en verbeterde gebruikerservaring voor Extended Threat Defense

De lancering is tekenend voor de groeiende vraag naar mobiele applicatiebeveiligingsoplossingen voor bedrijven, en vormt de start voor VerimatrixCybersecurity.com, met adviezen met betrekking tot continue bedreigingen plus een volledig nieuw design voor het Verimatrix XTD-platform

AIX-EN-PROVENCE, Frankrijk & SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Verimatrix, (Euronext Parijs: VMX) (Parijs:VMX), de leider op gebied van op mensen toegespitste beveiliging voor de moderne geconnecteerde wereld, kondigde vandaag de lancering aan van een nieuwe microsite voor cyberbeveiliging (verimatrixcybersecurity.com), een nieuwe UX voor haar XTD-product (Extended Threat Defense), en een nieuw VMX Labs onderzoeksteam dat advies en inzichten over cyberbedreigingen verstrekt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230406005466/nl/

(Photo: Verimatrix)

(Photo: Verimatrix)

“Het doet mij genoegen om een nieuwe UX te mogen aankondigen voor ons cyberbeveiligingsproduct, Extended Threat Defense, samen met nieuwe services van Verimatrix om onze klanten te helpen hun mobiele app-ecosystemen te beveiligen en bedreigingen snel te detecteren en erop te reageren – inclusief ‘zero day’-aanvallen,” zegt Asaf Ashkenazi, CEO bij Verimatrix.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor investeerders bij Verimatrix:
Jean-François Labadie, financieel directeur

finance@verimatrix.com

Mediacontactpersonen bij Verimatrix:
Verenigde Staten

Matthew Zintel, Zintel Public Relations

matthew.zintel@zintelpr.com

Europa

Lara Joseph, Eskenzi PR

lara@eskenzipr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr