17:33 uur 05-04-2023

Wise Platform en Interactive Brokers werken samen om wereldwijd beleggen gemakkelijker te maken

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Wise, het bedrijf dat bouwt aan de beste manier om geld over de hele wereld te verplaatsen en te beheren, heeft een samenwerking aangekondigd met Interactive Brokers (IBKR), een geautomatiseerde wereldwijde elektronische broker. Interactive Brokers heeft Wise geïntegreerd om klanten een eenvoudige en naadloze ervaring te bieden bij het uitvoeren van stortingen op hun handelsrekeningen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230405005037/nl/

Wise Platform currently partners with over 60 banks and major enterprises worldwide. (Graphic: Business Wire)

Wise Platform currently partners with over 60 banks and major enterprises worldwide. (Graphic: Business Wire)

Deze integratie wordt mogelijk gemaakt door het Wise Platform, waarmee banken en bedrijven gebruik kunnen maken van de wereldwijde betalingsinfrastructuur van Wise, en dat wereldwijd beleggen gemakkelijker dan ooit maakt doordat klanten via een snelle en eenvoudige dienst geld kunnen besparen op overschrijvingskosten bij het beleggen in 150 internationale markten naar keuze wereldwijd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dulcie Everitt

dulcie.everitt@wise.com

Jessica Canter

jessica.canter@wise.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr