00:07 uur 05-04-2023

Verimatrix belicht toenemende behoefte aan uitgebreide aanpak voor videobescherming en antipiraterij op NAB Show 2023

Bedrijf publiceert de nieuwste downloadbare gids met best practices voor DRM en meer

AIX-EN-PROVENCE, Frankrijk & SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Verimatrix, (Euronext Paris: VMX) (Paris:VMX), de leider in het voorzien van mensgerichte beveiliging voor de moderne verbonden wereld, heeft vandaag aangekondigd dat het zijn bekroonde Streamkeeper-superbundel van studiokwaliteit, bestaande uit digitaal rechtenbeheer (Multi-DRM), Counterspy, Watermarking en andere cyberbeveiligingsoplossingen voor content, van 16 t/m 19 april zal demonsteren op de NAB Show van dit jaar in Las Vegas.

Verimatrix Streamkeeper, samen met het innovatieve Counterspy en andere technologieën van het bedrijf die te zien zijn op stand W2421 van Verimatrix, brengen ongeëvenaarde niveaus van piraterijpreventie, -detectie en bedreigingsinformatie naar de videobeveiligingsruimte. Hiermee wordt het bedrijf gepositioneerd als een bewezen leider binnen de industrie die streeft naar een vollediger gebruik van de mogelijkheden van een gecombineerde benadering ten aanzien van inhoudsbescherming, cyberbeveiliging en DRM.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor beleggers bij Verimatrix:
Jean-François Labadie, Chief Financial Officer

finance@verimatrix.com

Contactpersoon voor de media bij Verimatrix:
Matthew Zintel

matthew.zintel@zintelpr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr