16:53 uur 05-04-2023

Top 10 finalisten verpleegkundigen aangekondigd voor Aster Guardians Global Nursing Award 2023 ter waarde van US $ 250.000

  • Geselecteerd uit meer dan 52.000 verpleegkundigen in 202 landen, van deze 10 finalisten, zou één verpleegster de hoofdprijs van $ 250.000 winnen in Londen op 12 mei 2023 – Internationale Verpleegkundigendag.
  • De 10 finalisten zullen vanaf volgende week een openbaar stemproces ondergaan, gevolgd door een eindevaluatie door de Onderzoeksjury.

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– Aster Guardians Global Nursing Award – een prijs die is ingesteld om inspirerend werk van verpleegkundigen van over de hele wereld te erkennen, heeft de top 10 finalisten van over de hele wereld aangekondigd. Het zijn: Cathy Cribben-Pearse uit de VAE, Christine Mawia Sammy uit Kenia, Gloria Ceballo uit Panama, Jincy Jerry uit Ierland, Lilian Yew Siew Mee uit Singapore, Margaret Helen Shepherd uit Engeland, Michael Joseph Dino uit de Filippijnen, Shanti Teresa Lakra uit India, Teresa Fraga uit Portugal en Wilson Fungameza Gwessa uit Tanzania.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230403005875/nl/

Top 10 Finalist Nurses for Aster Guardians Global Nursing Award 2023. (Photo: AETOSWire)

Top 10 Finalist Nurses for Aster Guardians Global Nursing Award 2023. (Photo: AETOSWire)

Deze verpleegkundigen zijn geselecteerd uit meer dan 52.000 verpleegkundigen die zich hebben ingeschreven voor de prijs uit meer dan 202 landen, via een streng beoordelingsproces dat onafhankelijk wordt uitgevoerd door Ernst & Young LLP, een screening-jury en de Grand Jury. Ga voor meer informatie over de top 10 finalisten naar: https://www.asterguardians.com/

Dr. Azad Moopen, oprichter en algemeen directeur van Aster DM Healthcare, zei hierover: “Miljoenen verpleegkundigen over de hele wereld werken elke dag hard om hun patiënten te verzorgen en vormen de kern van het ecosysteem van de gezondheidszorg. Aster Guardians Global Nursing Award is onze manier om hun toewijding en hun werk te erkennen. Dit jaar, met meer dan 50.000 verpleegkundigen die strijden om de felbegeerde prijs, is het een moeilijke taak voor de eminente juryleden om de top 10 uitstekende verpleegkundigen op de shortlist te zetten. Elk van de finalisten heeft een opmerkelijk traject en heeft een belangrijke bijdrage geleverd op het gebied van verpleegkunde. We wensen elk van hen het allerbeste.”

“Met meer dan 8000 verpleegkundigen die werkzaam zijn in de faciliteiten van Aster DM Healthcare in 7 landen, zijn we getuige geweest van de inzet en inspanningen van verpleegkundigen. Dit is het minste wat we kunnen doen om een licht te werpen op het werk dat wereldwijd door de verpleeggemeenschap wordt gedaan.

Terwijl één winnaar de hoofdprijs van USD 250.000 krijgt, worden ook de andere negen finalisten erkend. De laatste ronde bestaat uit openbare stemming voor elk van de verpleegkundigen vanaf volgende week en een persoonlijk interview met de leden van de Onderzoeksjury, bestaande uit: de heer Howard Catton – Chief Executive Officer, Internationale Raad van Verpleegkundigen, Zwitserland; Prof. Sheila Tlou – Co-voorzitter, Global HIV Prevention Coalition en Ex-minister van Volksgezondheid en lid van het Parlement – Regering van Botswana; Prof. James Buchan – Adjunct-professor, WHO Collaborating Centre for Nursing; Dr. J Carolyn Gomes, vice-voorzitter van het Strategisch Commité – The Global Fund Board en bestuurslid van The Developing Country NGO Delegation to the GF Board; Dr. Peter Carter, een onafhankelijke adviseur en CEO van het Royal College en Dr. Nior Niti – Senior Digitaal Adviseur for AXA (EC), voorzitter van Harbr en uitvoerend directeur van Health4All-adviesraad.

De uiteindelijke winnaar zou worden aangekondigd tijdens een gala-evenement in het Queen Elizabeth II Centre in Londen, Verenigd Koninkrijk op 12 mei 2023 – Internationale Verpleegkundigendag.

Over Aster DM Healthcare

Aster DM Healthcare Limited is een van de grootste particuliere zorgverleners die actief zijn in GCC en in India. Met een inherente nadruk op klinische excellentie, zijn we een van de weinige entiteiten ter wereld met een sterke aanwezigheid in de primaire, secundaire, tertiaire en quaternaire gezondheidszorg via onze 30 ziekenhuizen, 125 klinieken, 496* apotheken, 20 laboratoria en 157 patiëntenervaringcentra in zeven landen, waaronder India. We bereiken alle economische segmenten in de GCC-staten via onze gedifferentieerde gezondheidszorgdiensten voor de merken “Aster”, “Medcare” en “Access”.

* Inclusief 239 apotheken in India die worden geëxploiteerd door Alfaone Retail Pharmacies Private Limited onder merklicentie van Aster.

*Bron: AETOSWire

Contacts

Voor mediavragen over Aster Guardians Global Nursing Awards:
Lavanya Mandal
Aster DM Healthcare

Telefoon: +971528126577

lavanya.mandal@asterdmhealthcare.com

Charlotte Joseph
markettiers Londen

Telefoon: 07725079378

asterguardians@markettiers.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr