20:10 uur 05-04-2023

Neustar Security Services is nu Vercara

De nieuwe merkidentiteit onderstreept de focus van het bedrijf op het beveiligen van de online ervaring met een speciaal gebouwd, wereldwijd cloudbeveiligingsplatform

STERLING, Va.–(BUSINESS WIRE)– Neustar Security Services opereert nu als Vercara, een nieuw merk met dezelfde focus op het beveiligen van de online ervaring voor veel van ‘s werelds grootste ondernemingen. De nieuwe identiteit, onderdeel van de evolutie van het bedrijf naar een zelfstandige entiteit, draait om Vercara’s speciaal gebouwde, wereldwijde cloud security-platform dat lagen van bescherming biedt om de online aanwezigheid van bedrijven te beschermen tegen aanvallen, ongeacht waar ze vandaan komen of waar ze op gericht zijn.

“De rebranding naar Vercara is een belangrijke mijlpaal in onze transformatie, gevoed door investeringen in wat het belangrijkst is voor onze klanten: nieuwe en verbeterde producten en diensten, grotere netwerkcapaciteit en -prestaties en een grotere geografische dekking”, aldus Colin Doherty, CEO.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Vercara
FINN Partners voor Vercara

Pete Johnson

+1 503-546-7880

pete.johnson@finnpartners.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr