11:55 uur 04-04-2023

IQM Quantum Computers kondigt wereldwijde uitbreiding naar Azië-Pacific aan, opent kantoor in Singapore

  • Kwantumcomputers bouwen voor datacentra en nationale laboratoria in de regio
  • Onderzoek, ontwikkeling en onderwijs op het gebied van kwantumtechnologieën versnellen
  • Het eerste kantoor buiten Europa; andere kantoren staan in Espoo, München, Madrid en Parijs

SINGAPORE & ESPOO, Finland–(BUSINESS WIRE)– IQM Quantum Computers (IQM), de Europese leider in het bouwen van kwantumcomputers, kondigde vandaag de uitbreiding aan van zijn wereldwijde activiteiten naar Azië-Pacific (APAC) met de opening van een kantoor in Singapore, het eerste in de regio en buiten Europa, om de vooruitgang van de kwantumtechnologie te stimuleren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230403005894/nl/

Left to right: Raghunath Koduvayur, Head of Asia-Pacific Business and Sylwia Barthel de Weydenthal, Head of Marketing and Communications. (Photo: Business Wire)

Left to right: Raghunath Koduvayur, Head of Asia-Pacific Business and Sylwia Barthel de Weydenthal, Head of Marketing and Communications. (Photo: Business Wire)

Met Singapore’s strategische combinatie van talent, onderzoek van wereldklasse, levendige technologieoverdracht en een goede positie om klaar te zijn voor kwantum, wil IQM publiek-private samenwerking met het kwantumecosysteem tot stand brengen om toepassingen te verkennen en onderzoek, ontwikkeling en onderwijs van kwantumhardware te versnellen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

IQM Media
Sylwia Barthel de Weydenthal, hoofd marketing en communicatie

E-mail: sylwia.deweydenthal@meetiqm.com
Mobiel: +358505966629

www.meetiqm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr