21:26 uur 03-04-2023

Experian genoemd op de lijst van meest innovatieve bedrijven van Fortune

Award benadrukt bedrijfscultuur van innovatie, inclusief producten, processen en omzetgroei

COSTA MESA, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Experian is opgenomen in de lijst van Fortune’s America’s Most Innovative Companies, een ranglijst van bedrijven die voorop lopen op het gebied van innovatie, nu en in de toekomst. Deze erkenning onderstreept de innovatieve en inspirerende werkplek van Experian; toonaangevende technologie en oplossingen; en operationele uitmuntendheid bij het leveren van nieuwe producten en diensten die gelijkheid en inclusie bevorderen en tegelijkertijd groei stimuleren.

De ranglijsten van de meest innovatieve ondernemingen worden samengesteld door Fortune en Statista, een marktonderzoeks- en gegevensbedrijf, en zijn gebaseerd op vier dimensies van innovatie: innovatiecultuur meet de mate waarin een bedrijf intern een geest van ondernemerschap en creativiteit stimuleert en werknemers in staat stelt nieuwe ideeën uit te voeren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michael Troncale
Experian Public Relations
+1 714 830 5462
michael.troncale@experian.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr