22:06 uur 01-04-2023

REGIMMUNE Limited verleent licentierechten voor ontwikkeling en commercialisering van RGI-2001 aan San Fu Biotech in grote Aziatische landen

TAIPEI, Taiwan–(BUSINESS WIRE)– REGiMMUNE Limited (REGiMMUNE), een biotechbedrijf dat zich richt op het creëren van innovatieve immunotherapieën voor immuunstoornissen en kanker, en San Fu Biotech (SFB), een dochteronderneming van San Fu Chemical Co., Ltd. (4755.TW) hebben een licentieovereenkomst gesloten voor de ontwikkeling en commercialisering van RGI-2001 voor de profylaxe van acute graft-versus-hostziekte (aGvHD) in grote Aziatische landen.

RGI-2001, met het nieuwe mechanisme om bestaande behandelingen te verbeteren, is een potentieel eersteklas kandidaat-geneesmiddel voor kleine moleculen dat gericht is op het voorkomen van aGvHD, een levensbedreigende complicatie als gevolg van allogene hematopoëtische stamceltransplantatie (HSCT).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Charlie Hsu

Chief Financial Officer

REGiMMUNE Ltd.

Tel.: +886 2 2555 3377 #511

E-mail: charlieh@regimmune.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr