19:28 uur 31-03-2023

L&T Technology Services en Ansys richten CoE op voor Digital Twin

Kant-en-klare Digital Twinprojecten om te voldoen aan de eisen van de klant inzake ontwerp-, productie- en toeleveringsprocessen

BANGALORE, India–(BUSINESS WIRE)– L&T Technology Services Limited (BSE: 540115, NSE: LTTS), een toonaangevend wereldwijd bedrijf voor pure-play-engineeringdiensten en Ansys, een wereldleider en pionier in multifysische engineering-simulatiesoftware hebben een MOU getekend voor de oprichting van het LTTS-Ansys Center of Excellence (CoE) voor Digital Twin. Het centrum zal LTTS ondersteunen bij het demonstreren van toepassingen in de industrie, het ontwikkelen van oplossingen voor de toekomst en het optimaliseren van ontwerp-, productie- en toeleveringsprocessen voor zijn klanten. Dankzij de Twin Builder-oplossing van Ansys zal LTTS zijn marktaandeel op het gebied van Digital Twin verder kunnen uitbreiden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Aniruddha Basu

L&T Technology Services Limited

E: Aniruddha.Basu@LTTS.com; T: +91-80-67675707

Check out our twitter: @NewsNovumpr