17:59 uur 19-01-2023

L&T Technology Services geselecteerd als strategische engineeringpartner van Airbus voor geavanceerde mogelijkheden en digitale productiediensten

BENGALURU, India–(BUSINESS WIRE)– L&T Technology Services Limited (BSE: 540115, NSE: LTTS), een wereldleider op het gebied van engineeringdiensten, heeft vandaag aangekondigd dat het als strategische engineeringpartner van Airbus geselecteerd is, voor het leveren van geavanceerde technische mogelijkheden en digitale productiediensten in het kader van een meerjarencontract.

Door deze overeenkomst zal LTTS Airbus ondersteunen in belangrijke sectoren en technologiegebieden voor haar lopende commerciële en innovatieprogramma’s.

De ontwikkeling is een belangrijke stap voorwaarts in de langdurige samenwerking tussen LTTS en Airbus. LTTS is een strategische engineeringleverancier voor Airbus wereldwijd en voor haar dochteronderneming in India, die engineeringdiensten levert in verticale sectoren zoals engineering, avionica en digitaal.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Aniruddha Basu

L&T Technology Services Limited

E: Aniruddha.Basu@LTTS.com; T: +91-80-67675707

Check out our twitter: @NewsNovumpr