14:31 uur 31-03-2023

Horizon Quantum Computing haalt 18,1 miljoen dollar Serie A op voor de ontwikkeling van Quantum Software

SINGAPORE–(BUSINESS WIRE)– Horizon Quantum Computing, een in Singapore gevestigd bedrijf dat software ontwikkelt om het potentieel van kwantumcomputers te ontsluiten, heeft vandaag aangekondigd dat het een Serie A-investering van 18,1 miljoen dollar heeft bijeengebracht via Sequoia Capital India, Tencent, SGInnovate, Pappas Capital en Expeditions Fund.

De investeringsronde zal de groei van het bedrijf stimuleren, zodat het zijn wetenschappelijke en technische teams kan versterken om de productontwikkeling te versnellen, zijn nieuwe technische centrum in Europa kan oprichten en de unieke technologie van Horizon op de markt kan brengen. De totale financiering van Horizon Quantum Computing bedraagt nu ongeveer 21,3 miljoen dollar.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contact voor PR-informatie
Yanina Blaclard

Directeur Marketing en Communicatie, Horizon Quantum Computing

yanina@horizonquantum.com +65 8339 6594

Check out our twitter: @NewsNovumpr