20:26 uur 30-03-2023

EMIT IMAGING kondigt benoeming aan van Dr. Matthew Silva als Chief Executive Officer

BALTIMORE–(BUSINESS WIRE)– EMIT IMAGING, Inc. (‘EMIT’ of het ‘Bedrijf’) is verheugd de benoeming aan te kondigen van Dr. Matthew Silva als de nieuwe Chief Executive Officer van het bedrijf.

EMIT IMAGING is de wereldleider op het gebied van Cryo-Fluorescentie Tomografie (CFT)-beeldvorming, een innovatieve beeldvormingstechnologie die wordt gebruikt door farmaceutische, biotechnologische en academische onderzoekers over de hele wereld. Het beeldvormingsplatform van EMIT, XerraTM, is een ultramoderne technologie die zeer gevoelige en hoge resolutie 3D-fluorescentiebeelden van biologische monsters levert.

Dr. Silva brengt diverse ervaring en expertise in zowel de wetenschap als het bedrijfsleven met zich mee, met name op basis van een technische opleiding in biomedische technologie en eerdere leidinggevende functies in de farmaceutische en wetenschappelijke dienstverlening.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:

Catherine Theodoropoulos, PhD

VP Marketing

Catherine.Theodoropoulos@emitimaging.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr