11:47 uur 30-03-2023

Cognite Data Fusion® Bereikt de eerste DNV-conformiteit voor digitale tweelingen in de sector

Cognite Data Fusion® is het eerste softwareplatform dat voldoet aan DNV-RP-A204, de aanbevolen praktijk van de energiesector voor het bouwen en waarborgen van de kwaliteit van digitale tweelingen

AUSTIN, Texas & OSLO, Noorwegen–(BUSINESS WIRE)– Cognite, een wereldleider in industriële software, in een gezamenlijke inspanning met Aker BP, kondigde vandaag aan dat het met succes het volgende heeft bereikt: DNV-RP-A204 conformiteit. DNV, ‘s werelds toonaangevende classificatiebureau en onafhankelijk expert op het gebied van verzekerings- en risicobeheer, heeft DNV-RP-A204 ontwikkeld als een ijkpunt voor kwaliteitsborging voor de verschillende benaderingen van de energiesector bij het opbouwen en exploiteren van digitale tweelingen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230329005993/nl/

S&P Global Oil & Gas Digital Twin Supplier Landscape, select firms (Graphic: Business Wire)

S&P Global Oil & Gas Digital Twin Supplier Landscape, select firms (Graphic: Business Wire)

De conformiteit heeft betrekking op Cognite’s kernproduct, Cognite Data Fusion®, een industrieel DataOps-platform dat ongelijksoortige gegevensbronnen en informatie combineert om gegevens te hosten, structureren, integreren en contextualiseren voor digitale tweelingoplossingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Cognite:
Michelle Holford

Vicepresident internationale public relations

E-mail: michelle.holford@cognite.com

DNV:

Neil Slater

Hoofd mediarelaties

Energy Systems

Tel: +44 (0) 7876 578 353

E-mail: neil.slater@dnv.com

Penda Sall

Mediarelaties

Energy Systems

Tel: +33 (0) 651 69 88 64

E-mail: penda.sall@dnv.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr