22:27 uur 29-03-2023

Vaultree behaalt aanduiding Google Cloud Ready – AlloyDB

Koppeling van Vaultree met AlloyDB voor PostgreSQL van Google Cloud brengt technologie voor volledig homomorfe en doorzoekbare versleuteling (Fully Homomorphic & Searchable Encryption, FHSE) naar de cloud

CORK, Ierland–(BUSINESS WIRE)– Vaultree, de leider op het gebied van versleuteling voor gegevens in beweging, heeft vandaag aangekondigd dat het met succes de Google Cloud Ready – AlloyDB-aanduiding heeft behaald voor AlloyDB voor PostgreSQL, de nieuwste volledig beheerde PostgreSQL-compatibele databaseservice van Google Cloud voor de meest veeleisende enterprise database-workloads.

Deze marktverruimende mijlpaal volgt op Vaultree’s succesvolle serie A-financieringsronde van $ 12,8 miljoen, selectie als de enige Ierse ontvanger van een subsidie van de European Innovation Council (EIC) en de benoeming van de gerenommeerde veteraan uit de technologie-industrie Rinki Sethi in de uitvoerende Raad van Bestuur.

Google Cloud Ready – AlloyDB is een nieuwe aanduiding voor de oplossingen van de technologiepartners van Google Cloud die geïntegreerd kunnen worden met AlloyDB. Deze partners hebben nauw samengewerkt met Google Cloud om ondersteuning voor AlloyDB toe te voegen aan hun oplossingen en hun bestaande functionaliteit af te stemmen voor optimale resultaten. Deze aanduiding erkent de partneroplossingen die hebben voldaan aan een kernset van functionele vereisten en zijn gevalideerd in samenwerking met Google Cloud-engineeringteams.

“Het behalen van de aanduiding Google Cloud Ready – AlloyDB toont aan dat Vaultree’s capaciteiten op het gebied van versleuteling van gegevens in beweging zijn gevalideerd door Google Cloud om te integreren met AlloyDB, zodat klanten een uitstekende ervaring wordt geboden,” aldus Ritika Suri, Director, Technology Partnerships bij Google Cloud.

Door deze aanduiding te verdienen, heeft Vaultree bewezen dat zijn product voldoet aan een kernset van functionele en interoperabiliteitsvereisten bij integratie met AlloyDB en de documentatie heeft verfijnd voor gemakkelijke onboarding door de wederzijdse klanten van de bedrijven. Deze aanduiding stelt klanten in staat om te ontdekken en erop te vertrouwen dat de Vaultree-producten die ze op dit moment gebruiken goed werken met AlloyDB en tijd besparen bij het evalueren ervan.

Als onderdeel van het programma krijgt Vaultree meer mogelijkheden om nauw samen te werken met Google Cloud-partnerengineering- en AlloyDB-teams om gezamenlijke roadmaps te ontwikkelen.

Het ecosysteem van Google Cloud is ontworpen om branchegerichte digitale transformatie te ondersteunen. Dankzij deze samenwerking kunnen klanten van Vaultree vertrouwen op end-to-end oplossingen door middel van een betrouwbare, snelle en naadloze integratie van het meest geavanceerde versleutelingsproduct op de markt om zich te bevrijden van het gevaar van blootstelling van platte-tekstgegevens.

“Inbreuken of lekken blijven voorkomen, ongeacht hoeveel tools er in de eerste verdedigingslinie zijn, maar de tweede verdedigingslinie – encryptie – wordt al tientallen jaren verwaarloosd omdat gegevens nog steeds moeten worden ontsleuteld om ermee te kunnen werken,” verklaarde Tilo Weigandt, COO en mede-oprichter van Vaultree. “Ons doel is om daar met ons product een einde aan te maken en ondernemingen te helpen niet alleen compliant, maar ook veilig te zijn en de zorgen achter zich te laten.”

Vaultree met AlloyDB voor PostgreSQL van Google Cloud vervult dit doel, waardoor klanten kunnen kiezen wat ze willen versleutelen en hun eigen sleutels kunnen beheren zonder dat ze daarvoor iets hoeven leren en zonder wijzigingen aan de bestaande zoekopdrachttalen, datastructuur, architectuur, netwerktopologie of beleid/machtigingen – en dit allemaal met minimale prestatieverlies in de cloud.

“We maken de weg vrij voor een nieuw tijdperk van cloudgebaseerde gegevensbescherming door ‘s werelds eerste altijd versleutelde oplossing voor gegevens in beweging te ontwerpen en aan te bieden met ongeëvenaarde prestaties en eenvoud, mogelijk gemaakt door Vaultree met Google’s AlloyDB voor PostgreSQL,” stelde Ryan Lasmaili, CEO en mede-oprichter van Vaultree. “Samenwerken met Google Cloud geeft ons de betrouwbaarheid, flexibiliteit en vrijheid om te innoveren en samen te werken met een belangrijke speler in een steeds veranderende industrie om de beste oplossingen voor gegevensprivacy te creëren voor alle soorten ondernemingen, de veiligheid en winstgevendheid te stimuleren en de digitale transformatie te versnellen.”

Ga voor meer informatie over de expertise van Vaultree met AlloyDB naar. Ga voor meer informatie over Google Cloud Ready – AlloyDB en de voordelen ervan naar.

Over Vaultree

Vaultree heeft ‘s werelds eerste volledig functionele oplossing voor versleuteling van gegevens in beweging ontwikkeld die het fundamentele beveiligingsprobleem in de branche oplost: aanhoudende data-encryptie, zelfs in het geval van een lek. Vaultree stelt ondernemingen, waaronder die in de financiële dienstverlening en de gezondheidszorg-/farmaceutische sector, in staat om de grote financiële, cyber-, juridische, reputatie- en zakelijke risico’s van een datalek in platte tekst te beperken. Met Vaultree kunnen organisaties alomtegenwoordige gegevens op grote schaal verwerken, doorzoeken en berekenen, zonder ooit encryptiesleutels door te hoeven geven of de serverzijde te decoderen. Als er een lek optreedt, blijft de versleuteling van gegevens in beweging van Vaultree bestaan, waardoor de gegevens onbruikbaar worden voor kwaadwillenden. Het integreren van Vaultree in bestaande databasetechnologieën is naadloos en vereist geen technologie- of platformveranderingen. Vaultree is een particulier bedrijf gevestigd in Ierland en de VS. Ga voor meer informatie naar www.vaultree.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Matt Culbertson

prforvaultree@bospar.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr