19:40 uur 14-02-2023

Vaulttree benoemt technologie-industrieveteraan Rinki Sethi tot lid van de Raad van Bestuur

CORK, Ierland–(BUSINESS WIRE)– Vaultree, de Data-In-Use Encryption-leider, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Rinki Sethi in de Raad van Bestuur van het bedrijf.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230214005316/nl/

Rinki Sethi joins Vaultree Board of Advisors (Photo: Business Wire)

Rinki Sethi joins Vaultree Board of Advisors (Photo: Business Wire)

Rinki Sethi is de huidige vice-president en chief information security officer bij BILL, waar ze leiding geeft aan wereldwijde informatietechnologiefuncties. Ze is ook verantwoordelijk voor het leiden van inspanningen om de informatie- en technologiemiddelen van BILL te beschermen en adviseert over de voortdurende innovaties van het bedrijf op het gebied van beveiliging.

Sethi brengt tientallen jaren expertise op het gebied van beveiliging en technologisch leiderschap met zich mee, waaronder haar recente functies als VP en CISO bij Twitter en Rubrik, Inc. Ze heeft een voortrekkersrol gespeeld bij het ontwikkelen van geavanceerde online beveiligingsinfrastructuur bij verschillende Fortune 500-bedrijven, zoals IBM en Palo Alto Networks, Intuit, eBay, Walmart.com en PG&E. Sethi is ook lid van de Raad van Bestuur van ForgeRock, een wereldwijde leider op het gebied van digitale identiteit. Ze adviseert veel andere startups en VC’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Matt Culbertson

prforvaultree@bospar.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr