22:34 uur 29-03-2023

LambdaTest verbetert zijn Playwright-automatiseringstestervaring met de toevoeging van zijn AI-aangedreven geïntegreerde testintelligentie

Gezien de toenemende populariteit van Playwright, zou deze toevoeging betere besluitvorming voor digitale bedrijven mogelijk maken

NOIDA, India & SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– LambdaTest, een intelligent omnichannel cloudplatform voor het testen van digitale ervaringen, heeft de toevoeging aangekondigd van geavanceerde AI-aangedreven testintelligentiefuncties aan zijn Playwright-testcloudaanbod. Met deze nieuwste ontwikkeling zal LambdaTest bedrijven nu meer inzicht geven in hun testuitvoeringsproces en hen helpen hun kwaliteitsborgingsproces beter te stroomlijnen.

LambdaTest heeft constant gewerkt aan het verbeteren van zijn Playwright-automatiseringstestcloud en de testintelligentiefunctie is de nieuwste toevoeging aan de lijst.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Persbureau LambdaTest:

press@lambdatest.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr