22:01 uur 28-03-2023

Vortexa en Energy Aspects kondigen strategisch partnerschap aan

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Energy Aspects (EA) en Vortexa hebben vandaag een nieuw strategisch partnerschap aangekondigd dat toonaangevende energiegrondstoffengegevens en -informatie combineert met de beste analyses van vrachttracering om de energiemarkten te voorzien van een nog beter inzicht in de marktdynamiek op korte termijn.

Uit hoofde van het samenwerkingsverband zal EA gebruik maken van de marktleidende analyse van vrachttracering van Vortexa als input voor zijn onderzoek en analyse van wereldklasse op de wereldwijde markten voor ruwe olie, geraffineerde producten en LNG. Het partnerschap zal helpen meer duidelijkheid te scheppen op de energiemarkten in een tijd van historische complexiteit, volatiliteit en transitie.

“We zijn verheugd aan te kondigen dat Vortexa onze nieuwe externe voorkeursleverancier van wereldwijde stroomgegevens is,” aldus Fredrik Fosse, Chief Executive bij Energy Aspects.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Energy Aspects:

press@energyaspects.com

Vortexa:

Natasha Adams

T: +49 152 5952 8457

E: natasha.adams@vortexa.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr