13:55 uur 28-03-2023

Selvita doet mee aan IND Package Pipeline Program van Scientist.com

Nieuw programma geeft preklinische onderzoekers meer toegang tot IND-studies voor geneesmiddelenonderzoek

SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Scientist.com, de belangrijkste R&D-marktplaats voor de biofarmaceutische industrie, heeft vandaag aangekondigd dat Selvita (WSE: SLV) zal deelnemen aan zijn nieuwe IND Package Pipeline Program. Het programma biedt een commercieel kader waarmee onderzoekers hun Investigational New Drug (IND)-aanvraag in minder tijd, tegen lagere kosten en met minder risico kunnen voorbereiden.

“We breiden ons dienstenportfolio voortdurend uit om alomvattende oplossingen te bieden aan onze klanten die op zoek zijn naar ondersteuning bij het ontdekken en ontwikkelen van geneesmiddelen,” aldus Edyta Jaworska, VP Sales Drug Discovery, Europa en Azië bij Selvita.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sean Preci

marketing@scientist.com
+1 858-815-9274

Natalia Baranowska

natalia.baranowska@selvita.com
+48 784 069 418

Check out our twitter: @NewsNovumpr