10:29 uur 27-03-2023

Theramex gaat een exclusieve licentieovereenkomst aan met Radius Health Inc om ELADYNOS® ▼ in de handel te brengen in de Europese Economische Ruimte, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Brazilië

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Theramex, een vooraanstaand wereldwijd gespecialiseerd farmaceutisch bedrijf dat zich toelegt op de gezondheid van vrouwen, is een exclusieve licentieovereenkomst aangegaan met Radius Health, Inc. voor de rechten om ELADYNOS® (abaloparatide), een nieuw botvormend middel geïndiceerd voor de behandeling van osteoporose bij postmenopauzale vrouwen met een verhoogd risico op fracturen, op de markt te brengen.

Theramex zal ELADYNOS® op exclusieve basis commercialiseren en distribueren in de Europese Economische Ruimte, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Brazilië.

“Theramex heeft opnieuw blijk gegeven van zijn toewijding aan vrouwen en de zorg en het goede beheer van botgezondheid, door dit belangrijke product toe te voegen aan onze osteoporose-franchise.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer informatie over Theramex contact op met:
Katja Lundell, Senior Director, wereldwijd hoofd Policy, Pricing & Communications.

E-mail: Katja.Lundell@Theramex.com
Tel.: +44 203 962 5555

Neem voor meer informatie over Radius contact op met:
Sara Goldberg: hoofd Communications

E-mail: corporatecommunications@radiuspharm.com
Tel.: +1 631 379 8374

Check out our twitter: @NewsNovumpr