21:06 uur 23-03-2023

Interactive Brokers verhoogt rentetarief op direct beschikbaar contant geld naar verwachting tot USD 4,33%

De rente wordt rechtstreeks betaald op de effectenrekeningen van klanten

GREENWICH, Conn.–(BUSINESS WIRE)– Interactive Brokers (Nasdaq: IBKR), een geautomatiseerde wereldwijde elektronische broker, heeft vandaag aangekondigd dat klanten naar verwachting tot USD 4,33% zullen verdienen op direct beschikbare geldsaldi van meer dan USD 10.000. In tegenstelling tot brokers die aanzienlijk lagere tarieven bieden, betaalt Interactive Brokers op praktische wijze rente rechtstreeks op de effectenrekeningen van klanten. Dit elimineert de noodzaak voor afzonderlijke sweeps-accounts, fondsen of programma’s en zorgt ervoor dat contant geld direct beschikbaar is.

Terwijl de rentepercentages die beschikbaar zijn bij andere brokers slechts USD 0,01% – 2,32% bedragen, wordt de door Interactive Brokers betaalde marktrente berekend met behulp van het Fed Funds-percentage als referentiepercentage voor USD minus 0,5%.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contacten voor Interactive Brokers Group, Inc.

Media: Katherine Ewert, media@ibkr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr