08:00 uur 22-03-2023

Provenir stelt Kees-Jan Koppenaal aan als General Manager, Noord-Europa

Kees-Jan Koppenaal, veteraan uit de branche, voegt zich bij het team van Provenir om de inzet van het bedrijf voor het leveren van digital-first besluitvormingsoplossingen die de bedrijfsgroei stimuleren, te versnellen

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Provenir, een wereldleider in AI-aangedreven data- en besluitvormingssoftware, heeft vandaag aangekondigd dat Kees-Jan Koppenaal is aangesteld als General Manager, Noord-Europa. Koppenaal zal helpen bij het leiden van de uitbreiding van Provenir in de regio, verantwoordelijk voor het aansturen en stimuleren van nieuwe activiteiten, het opbouwen van klantloyaliteit en het ondersteunen van bedrijfsstrategieën.

Koppenaal heeft meer dan 20 jaar ervaring in verkoop, bedrijfsgroei en strategische expansie, met bewezen expertise en succes in het uitvoeren van interregionale verkoopstrategieën. Hij heeft een sterke staat van dienst in het bouwen en leiden van wereldwijde verkoopteams van wereldklasse die snelle groei van nieuwe activiteiten stimuleren en sterk klantensucces opleveren. Hij bekleedde senior functies bij Accenture, Mambu, Oracle, Backbase en Adobe.

Provenir ervaart een ongekende vraag naar zijn data- en AI-aangedreven risicobesluitvormingsplatform dat verbeteringen in de klantervaring, toegang tot financiële diensten, zakelijke flexibiliteit en meer stimuleert. Koppenaal, gevestigd in Nederland, zal een krachtig verkoopteam opbouwen en ontwikkelen om in contact te komen met bedrijven die graag de snelheid en nauwkeurigheid van hun risicobesluitvormingsprocessen willen verbeteren.

“De Europese markt voor financiële dienstverlening is rijp voor innovatie als het gaat om uniforme besluitvormingsoplossingen die de bedrijfsgroei stimuleren,” aldus Frode Berg, Managing Director van Provenir, Europa. “Bij Provenir is het van het grootste belang om ons toegewijde verkoopteam verder uit te breiden om ons innovatieve AI-aangedreven data- en besluitvormingsplatform aan de wereldmarkt te bieden. We zijn verheugd dat Kees-Jan ons team komt versterken om aan de vraag te voldoen. Met uitgebreide ervaring in deze branche brengt hij leiderschap en visie van onschatbare waarde naar het bedrijf.”

Over Provenir

Provenir helpt fintechs en financiële dienstverleners sneller slimmere beslissingen te nemen met ons door data en AI aangedreven data- en besluitvormingsplatform.

Het bedrijf brengt belangrijke gegevens-, AI- en besluitvormingsmogelijkheden samen om organisaties te helpen consumentenervaringen van wereldklasse te bieden. Dit unieke aanbod geeft organisaties de mogelijkheid om innovatie van de besluitvorming gedurende de volledige levenscyclus van de klant mogelijk te maken, wat verbeteringen in de klantervaring, toegang tot financiële diensten, zakelijke flexibiliteit en meer bevordert.

Provenir werkt samen met disruptieve financiële dienstverleners in meer dan 50 landen en verwerkt jaarlijks meer dan 3 miljard transacties.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Shanna Molina

Cognito Media (voor Provenir)

provenir@cognitomedia.com
+31 (0) 6 18 72 87 55

Check out our twitter: @NewsNovumpr