12:08 uur 22-03-2023

 FreeBit Co, Ltd. Kondigt ‘freebit web3 Blocks’ aan, een oplossing voor verschillende problemen van Blockchains.

 In een demonstratie-experiment met ‘freebit web3 Blocks’ – “TONE Coin” – ‘s werelds eerste* unieke loyaliteitspuntendienst op basis van “TONE Chain”, Ethereum-compatibele Layer 1-blockchain die op smartphones draait, bereikte ‘s werelds vijfde grootste schaal wat betreft aantal knooppunten en bereikte met succes een stabiele werking.

~ Opende de “TONE Chain (Coin)”-omgeving voor onderzoeksinstellingen, Web3-bedrijven, enz. om deel te nemen aan demonstraties, en lanceerde een dienst waarmee gemeenschappen en bedrijven hun eigen Layer 1-blockchains kunnen bouwen met behulp van “freebit web3 Blocks” en de originele smartphone “TONE e22” ~

TOKYO–(BUSINESS WIRE)– FreeBit Co., Ltd. (Hoofdkantoor: Shibuya-ku, Tokyo; President, CEO en CTO: Atsuki Ishida; hierna “FreeBit”) kondigde vandaag de release aan van “freebit web3 Blocks”, dat verschillende problemen met bestaande blockchains oplost.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230309005885/nl/

freebit web3 Blocks (Graphic: Business Wire)

freebit web3 Blocks (Graphic: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Eriko IWAKI

+81-3-6416-1965

fb-pr@freebit.net

Check out our twitter: @NewsNovumpr