09:00 uur 21-03-2023

Forrester kondigt volledige congresagenda aan voor CX EMEA 2023

Het evenement zal inzichten en bruikbaar advies delen om CX-, B2C-marketing- en digitale leiders te helpen de klantenbinding te vergroten en de omzetgroei te stimuleren

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Forrester (Nasdaq: FORR) kondigde vandaag de volledige agenda voor de conferentie voor CX EMEA aan, die wordt gehouden in Londen en digitaal op 10-11 mei 2023. In een periode waarin consumentenmerken zich schrap zetten voor sterke tegenwind op macroniveau, waaronder inflatie, tekort aan talent en problemen met de toeleveringsketen, is het gebrek aan gedeelde visie in het hele bedrijf een centraal punt. Het is nu tijd om klantgerichte functies in te zetten om een gedeeld en gemeenschappelijk begrip van de klant te creëren dat de waarde voor hun klanten verhoogt en duurzame groei voor hun bedrijf stimuleert.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michael Burner

mburner@forrester.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr