16:26 uur 21-03-2023

Alveo Technologies kondigt ISO 13485:2016-certificering aan

Uitgebreid certificeringsproces valideert Alveo verder als betrouwbare partner in de sterk gereguleerde gezondheidszorgsector en bevordert commercialisering en partnermogelijkheden wereldwijd

ALAMEDA, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Alveo Technologies, Inc. (Alveo), een leider in moleculaire detectie en diagnostiek met zijn eigen be.well-technologieplatform, heeft vandaag aangekondigd dat zijn kwaliteitsmanagementsysteem (QMS) het ISO 13485:2016-certificaat heeft behaald voor het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van in-vitro diagnostische sets en analysatoren voor de detectie van infectieziekten.

De wereldwijd erkende norm ISO 13485, gepubliceerd door de International Standards Organization, bevat eisen voor het opzetten en onderhouden van kwaliteitsmanagementsystemen voor de medische hulpmiddelensector.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Staci Vernick voor Alveo Technologies, Inc.

SL Vernick Communicaties

610-812-6092/svernick@comcast.net

Check out our twitter: @NewsNovumpr