17:26 uur 16-03-2023

HanesBrands benoemt Lorenzo Moretti tot directeur van Champion Europe

WINSTON-SALEM, Noord-Carolina–(BUSINESS WIRE)– HanesBrands (NYSE: HBI), een wereldleider op het gebied van iconische kledingmerken, maakte vandaag bekend dat Lorenzo Moretti is benoemd tot directeur van Champion Europe.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230316005295/nl/

HanesBrands Names Lorenzo Moretti President of Champion Europe (Photo: Business Wire)

HanesBrands Names Lorenzo Moretti President of Champion Europe (Photo: Business Wire)

In deze rol zal Moretti de groei van het merk Champion in heel Europa aansturen en focussen op het verwezenlijken van continue bedrijfsgroei met een aanbod van innovatieve producten en het verder vergroten van de vraag naar het merk. Hij gaat leiding geven aan de direct op de consument gerichte strategie van Champion Europe en zal zorgen voor een sterke bedrijfspositie binnen de groothandel. Moretti treedt in juli bij HanesBrands aan en zal gevestigd zijn in Carpi, Italië.

“Om ons volledige potentieel te bereiken, moeten we winstgevend groei in Europa realiseren en ik ben heel verheugd dat we een leider met de diepgaande ervaringen die Lorenzo heeft op het gebied van sport- en outdoorkleding en detailhandel aan ons mondiale Champion team kunnen toevoegen,” zegt Vanessa LeFebvre, directeur van Global Activewear.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon persvragen: Kirk Saville (336) 979-7293

Contactpersoon analisten en investeerdes: T.C. Robillard (336) 519-2115

Check out our twitter: @NewsNovumpr