09:00 uur 15-03-2023

Thales vergroot wereldwijde dekking van OneWelcome Identity Platform met regio in de Verenigde Staten

  • De introductie van een Amerikaanse regio stelt internationale ondernemingen in staat om interne en externe identiteiten in Noord-Amerika te beschermen als onderdeel van hun digitale transformatie.
  • Het OneWelcome Identity Platform helpt bedrijven veilige en vertrouwde digitale identiteiten neer te zetten voor hun klanten en zakelijke ecosysteem.
  • Het OneWelcome Identity Platform biedt een naadloze gebruikerservaring en voldoet tegelijkertijd aan complexe regelgeving, waarmee het bedrijven helpt met autonoom identiteits- en toegangsbeheer.

PARIS LA DÉFENSE–(BUSINESS WIRE)– Na de recente overname van het Nederlandse OneWelcome, Europees leider in Customer Identity & Access Management (CIAM), brengt Thales het OneWelcome Identity Platform nu naar ondernemingen over de hele wereld met de introductie van een Amerikaanse regio. Hiermee zijn ondernemingen in staat om veilige en vertrouwde digitale ervaringen voor hun klanten te realiseren. In de nabije toekomst worden meer nieuwe regio’s toegevoegd.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230315005034/nl/

©Thales

©Thales

Veiligheidsuitdagingen aanpakken

Hoe meer organisaties hun digitale transformatietrajecten uitbreiden, hoe complexer het wordt om stakeholders, waaronder consumenten, (flex)werknemers, partners en leveranciers, toegang te geven tot digitale middelen en diensten. Dit brengt talloze uitdagingen met zich mee op het gebied van bedrijfsvoering, gebruikerservaring, privacy en compliance. Het Thales OneWelcome Identity Platform stelt organisaties in staat om deze uitdagingen aan te pakken door veilige en vertrouwde gebruikerservaringen en -reizen te implementeren in hun gehele digitale ecosysteem. De modulaire mogelijkheden van het OneWelcome Identity Platform zijn gebouwd met het oog op privacy en maken naleving van verschillende wettelijke vereisten mogelijk.

Danny de Vreeze, Vice President Identity & Access Management bij Thales: “De industrie evolueert steeds meer naar een gedecentraliseerd identiteitsecosysteem. Dit brengt nationale, organisatorische en onafhankelijkheidsuitdagingen met zich mee die zich snel ontwikkelen. In combinatie met Thales’ technologische en commerciële expertise in identiteitsvalidatie, encryptie en wereldwijde digitale beveiliging, biedt het OneWelcome Identity Platform organisaties geavanceerde autorisatiemogelijkheden om huidige en toekomstige uitdagingen op het gebied van identiteit en toegang aan te pakken. Met onze ervaring in het implementeren van strenge GDPR-compliant CIAM-projecten in EU-landen, staan we klaar om klanten wereldwijd te helpen groeien en tegelijkertijd te blijven voldoen aan verschillende privacywetten.”

Erkend als leider

In KuppingerColes 2022 Leadership Compass is OneWelcome erkend als leider in CIAM-platformen, dankzij hoge scores in de vijf categorieën beveiliging, functionaliteit, inzetbaarheid, interoperabiliteit en bruikbaarheid.

John Tolbert, directeur Cybersecurity Research bij KuppingerCole1: “OneWelcome is op unieke wijze afgestemd op de zakelijke en wettelijke nalevingsvereisten van GDPR. OneWelcome heeft uitgebreide privacy- en toestemmingsbeheerfuncties, evenals compliance voor dataopslag.”

Thales stelt van 20 tot 22 maart zijn CIAM-platform tentoon op het Gartner Identity & Access Management Summit 2023 in Grapevine, Texas.

Over Thales

Thales (Euronext Parijs: HO) is wereldleider op het gebied van geavanceerde technologieën. De focus ligt op digitale en ‘deep tech’-innovaties zoals connectiviteit, big data, kunstmatige intelligentie, cybersecurity en kwantumcomputers. Om te bouwen aan een toekomst vol vertrouwen, die cruciaal is voor de ontwikkeling van onze samenleving. Thales biedt haar klanten – organisaties en overheden – producten en diensten op het gebied van defensie, luchtvaart, ruimtevaart, transport, digitale identiteit en veiligheid. Organisaties worden door Thales ondersteund bij het vervullen van hun cruciale rol. Waarbij altijd het individu, als drijvende kracht achter iedere beslissing, centraal staat. Thales heeft 81.000 medewerkers in 68 landen. In 2021 realiseerde het bedrijf een omzet van € 16,2 miljard. Thales Nederland is onderdeel van de internationale Thales Group. Zo’n 2.200 medewerkers werken in Hengelo, Delft, Huizen. Eindhoven, Breda en Rotterdam aan de ontwikkeling, productie en integratie van hightech systemen. Bijvoorbeeld radar, command & control, OV chipkaart, communicatiesystemen en cybersecurity voor defensie, transport en cybersecurity.

1 Uit KuppingerColes Executive View

Contacts

Meer informatie
Pien Aldenzee

thales@marcommit.nl
035-582 27 30

Check out our twitter: @NewsNovumpr