03:56 uur 15-03-2023

Salerio Trade Processing gaat live bij Jennison Associates

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– corfinancial®, een toonaangevende leverancier van gespecialiseerde software voor de financiële dienstensector, kondigt aan dat de in New York gevestigde vermogensbeheerder Jennison Associates (Jennison) Salerio heeft geïmplementeerd, hun instructiemanagementsysteem voor het verwerken, matchen, bevestigen en afwikkelen van transacties na de uitvoering ervan.

Het gecentraliseerde beheer van de verwerking van transacties van Salerio stelde Jennison in staat om verschillende inefficiënte en duur te onderhouden verouderde systemen buiten gebruik te stellen. Dit leverde grote winsten op op het gebied van gegevensnauwkeurigheid en realtime beheer van uitgevoerde transacties eerder in het transactiebeheerproces van het middle office.

Jason Minkler, Managing Director en hoofd Operations bij Jennison Associates, stelde: “Salerio biedt workflows voor het beheer van uitzonderingen voor meerdere activaklassen via een gecentraliseerd dashboard dat onze processen in het middle office aanzienlijk heeft verbeterd. We zijn nu in staat om transactieworkflows te automatiseren en de operationele risico’s te verminderen. De software levert de missiekritieke mogelijkheden en governance die nodig zijn om problemen voor te zijn.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR
David Veal

Senior Executive – Client Solutions

corfinancial

david.veal@corfinancialgroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr