11:29 uur 15-03-2023

Quectel lanceert Wi-Fi HaLow Module voor uitgebreide indoor en outdoor IoT-toepassingen

Neurenberg, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Quectel Wireless Solutions, een wereldwijde leverancier van IoT-oplossingen, kondigt vandaag de lancering van zijn FGH100M Wi-Fi HaLow-module aan. Deze module biedt datatransmissie met groot bereik, laag stroomverbruik, minder complexiteit en verbeterde penetratie door muren en andere obstakels voor een breed scala aan IoT-toepassingen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230315005144/nl/

Quectel launches Wi-Fi HaLow module to address extensive indoor and outdoor IoT applications (Photo: Business Wire)

Quectel launches Wi-Fi HaLow module to address extensive indoor and outdoor IoT applications (Photo: Business Wire)

Met het IEEE 802.11ah draadloze netwerkprotocol, ook bekend als Wi-Fi HaLow, werkend in het vergunningsvrije Sub-1 GHz bereik, voldoet de FGH100M module aan de unieke eisen van het Internet of Things (IoT) met zijn Sub-1 GHz signaalbereik, waardoor gebruikers IoT-apparaten in een straal van een kilometer kunnen besturen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Phil Rawcliffe, Hoofd communicatie

phil.rawcliffe@quectel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr