22:26 uur 14-03-2023

Salute Mission Critical benoemt Erich Sanchack tot CEO

Jason Okroy benoemd tot Chief Customer & Strategy Officer

CLINTON TOWNSHIP, Michigan, VS–(BUSINESS WIRE)– Salute Mission Critical, de grootste wereldwijde leverancier van datacenterdiensten voor de volledige levenscyclus, kondigt aan dat het bedrijf Erich Sanchack benoemd heeft tot Chief Executive Officer. Sanchack volgt Jason Okroy op, de medeoprichter van Salute, die de functie van Chief Customer & Strategy Officer gaat bekleden.

Sanchack heeft 30 jaar ervaring met technologie en datacenters en komt bij Salute werken vanuit Digital Realty Trust. Hij was daar als Chief Operating Officer verantwoordelijk voor wereldwijde datacenteractiviteiten, ontwerp en constructie, implementaties van colocatie- en interconnectiediensten, klantenactiviteiten, supply chain-activiteiten, cyberbeveiliging en overheids- en wetgevingszaken. Voorafgaand aan Digital Realty Trust bekleedde Sanchack verschillende leidinggevende functies bij CenturyLink en Lockheed Martin.

“Erich is de dienstbare leider die ons bedrijf nodig heeft voor een vooruitstrevende toekomst,” aldus Lee Kirby, voorzitter en medeoprichter van Salute Mission Critical. “Jasons leiderschap in de afgelopen tien jaar is inspirerend geweest, en we hebben de tijd genomen om de juiste persoon te zoeken om Salute te leiden terwijl we vooruitgaan. Bovendien worden Erichs ervaring, vaardigheden en kennis voor het schalen van organisaties wereldwijd erkend. Als voormalig officier van het Korps Mariniers van de Verenigde Staten is hij ook een uitstekend voorbeeld van de waarde die de militaire gemeenschap aan onze industrie toevoegt. Ons commerciële succes stelt ons in staat om met name de militaire gemeenschap, en minderbedeelde gemeenschappen, op nog impactvollere manier van dienst te zijn.”

“Ik heb er echt zin in om deel uit te maken van het Salute Mission Critical-team,” stelde Sanchack. “Het aanhoudende succes van Salute is grotendeels te danken aan de wereldwijde klantgerichte oplossingen en het volledige spectrum van hoogwaardige diensten. Het indrukwekkende decennium met jaarlijkse groei is een bewijs van de kracht van het Salute-team en hun vermogen om te leveren. Ik ben vereerd om deel uit te maken van de toekomst van Salute. Salute Mission Critical is goed gepositioneerd om het voortouw te blijven nemen bij het verlenen van hun infrastructuurdiensten. Daarnaast ben ik verheugd dat Jason de rol van Chief Customer & Strategy Officer op zich zal nemen, gewijd aan het ondersteunen van de klantrelaties en het waarborgen van de beste klantervaringen,” vervolgde Erich Sanchack. “Ik kijk ernaar uit dat het hele team samenwerkt om nog meer waarde te creëren voor alle belanghebbenden. Goede relaties opbouwen met de klant is een belangrijke les die we hebben geleerd van de sector – een les die volgens ons een wezenlijk onderdeel zal zijn voor onze voortdurende differentiatie.”

Sanchack behaalde een B.S. in elektrotechniek aan de Pennsylvania State University. Bovendien werd hij via verschillende programma’s en onderscheidingen erkend voor zijn leiderschap op het gebied van duurzaamheid, gemeenschapsbetrokkenheid en ondersteuning van veteranen.

Over Salute Mission Critical

Salute Mission Critical is de grootste wereldwijde leverancier van datacenterdiensten voor de volledige levenscyclus die kritische faciliteitenbeheerdiensten levert aan leiders op het gebied van hyperscale, colocatie en edge. Klanten wereldwijd vertrouwen op Salute voor de duurzame exploitatie met militaire precisie van datacenters.

Volg ons op Twitter, Facebook en LinkedIn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Talia Mejia

marketing@saluteinc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr