15:59 uur 14-03-2023

Laserfiche kondigt 2023 Laserfiche Run Smarter® Award Winners aan

LONG BEACH, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Laserfiche — de toonaangevende SaaS-leverancier van intelligent contentmanagement en automatisering van bedrijfsprocessen – maakte vandaag de winnaars bekend van de 2023 Laserfiche Run Smarter® Awards. De Laserfiche Run Smarter Awards werden in 2005 gelanceerd om mensen en organisaties wereldwijd te eren die Laserfiche gebruiken om hun productiviteit te verbeteren, innovatieve processen op te zetten en uitzonderlijke bedrijfsresultaten te behalen.

“De Run Smarter Awards gaan over het vieren van individuen, teams en organisaties die Laserfiche gebruiken op manieren die verandering teweegbrengen, of dat nu binnen de organisatie is, in de bredere Laserfiche gemeenschap, of de wereld”, zegt Karl Chan, CEO van Laserfiche.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Linda Domingo
Directeur Public Relations, Laserfiche
Linda.domingo@laserfiche.com | 562-988-1688 x 234

Check out our twitter: @NewsNovumpr