Fork & Good introduceert de varkensvleesfabriek van de toekomst om duurzaam vlees betaalbaarder te maken
De gepatenteerde bioprocessing-benadering van het bedrijf maximaliseert de opbrengst en streeft ernaar de kosten van kweekvlees op één lijn te brengen met die van conventioneel geproduceerd vlees
JERSEY CITY, N.J.–(BUSINESS WIRE)– Na zich vier jaar te hebben stilgehouden, komt Fork and Good naar buiten met de lancering van zijn proeffabriek in Jersey City, waar het zich aanvankelijk zal richten op de productie van gekweekt varkensvlees, met het doel om in de toekomst uit te breiden naar andere soorten vlees. Het bedrijf heeft tot nu toe 22 miljoen dollar opgehaald bij investeerders, onder leiding van True Ventures met deelname van Leaps by Bayer, Collaborative Fund, Firstminute, Green Monday, Starlight en anderen.
Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230314005209/nl/

Steamed dumplings made with delicious Fork & Good cultivated pork (Photo: Business Wire)
Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.
Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20230314005209/nl/
Contacts
Emily Bogan, Manager bedrijfsvoering
E-mail: hello@forkandgood.com
Telefoon: (201) 201-1392