22:10 uur 14-03-2023

Brightcove breidt e-commercemogelijkheden uit met nieuwe platformintegraties

Brightcove integreert met Shopify, Instagram en Salesforce om bedrijven te helpen hun omzet te verhogen door hun e-commerceactiviteiten te versterken met interactieve video

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Brightcove (NASDAQ: BCOV), ‘s werelds meest vertrouwde streamingtechnologiebedrijf, heeft vandaag nieuwe integraties met Shopify, Instagram en Salesforce Sales Cloud geïntroduceerd in zijn videocloudplatform. De integraties zijn ontworpen om bedrijven in staat te stellen doelgroepen te bereiken, te betrekken en te activeren met meeslepende, interactieve en live en on-demand video-inhoud.

“We zijn verheugd om het platform van Brightcove te integreren met Shopify, Instagram en Salesforce Sales Cloud. De integraties zullen onze klanten helpen hun omzet te verhogen, een breder publiek te bereiken en klantloyaliteit op te bouwen door video-inhoud in hun kanalen op te nemen,” aldus Marty Roberts, SVP Product Strategy & Marketing bij Brightcove.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Joseph J. Nuñez, Director Global Communications & Public Relations

jnunez@brightcove.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr