22:41 uur 14-03-2023

atsec information security heeft nu een certificeringsinstantie die is geaccrediteerd volgens ISO/IEC 17065

AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– atsec is verheugd aan te kondigen dat atsec information security AB is geaccrediteerd door SWEDAC, de nationale accreditatie-instantie in Zweden, als certificeringsinstantie voor het leveren van Common Criteria (CC)-certificeringen van IT-producten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230313005799/nl/

atsec information security is now operating a Certification Body accredited according to ISO/IEC 17065  (Graphic: Business Wire)

atsec information security is now operating a Certification Body accredited according to ISO/IEC 17065  (Graphic: Business Wire)

Met meer dan 20 jaar ervaring als CC-evaluatielab heeft atsec de stap gezet om een CC-certificatie-instelling te worden. We hebben een ervaren en deskundig team dat veel nationale schema’s heeft helpen opzetten door hun schemadocumentatie te schrijven en certificeerders en beoordelaars op te leiden.

Het CC-evaluatie- en certificeringsproces is een rigoureuze en uitgebreide methode om de veiligheid van IT-producten te beoordelen, en het deskundige team van certificeerders van atsec is zeer bedreven in deze methodologie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andreas Fabis

Marketing Director

fabis@atsec.com

atsec information security

9130 Jollyville Road #260

Austin, TX 78759

www.atsec.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr