22:52 uur 14-03-2023

Andersen Global voegt waardebeoordelingsmogelijkheden toe in Roemenië

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global breidt zijn platform in Europa uit via een samenwerkingsovereenkomst met CMF Consulting (CMF), een taxatiebedrijf in Roemenië.

CMF, opgericht in 1992, biedt een scala aan taxatie- en bedrijfsadviesdiensten in verschillende sectoren, waaronder telecommunicatie, hotels, gezondheidszorg, farmaceutica, voeding, detailhandel, gas- en elektriciteitsnetwerken en -distributie, en energiecentrales (olie, gas, kolen en hernieuwbare energie). Als een van de eerste taxatiebedrijven in de regio is CMF marktleider en werkt het nauw samen met zowel Roemeense bedrijven als internationale klanten. Het bedrijf is gespecialiseerd in taxaties van zakelijke en immateriële activa; taxaties van onroerend goed; taxaties van fabrieken, machines en uitrusting; toewijzingen van aankoopprijzen; testen op bijzondere waardeverminderingen; fusies en overnames; en haalbaarheidsstudies.

“Elena en het team van CMF worden erkend voor hun uitstekende kwaliteit en diepgaande toewijding aan hun klanten en mensen,” aldus dMark Vorsatz, voorzitter van Andersen Global en CEO van Andersen. “De taxatie-expertise van CMF is een aanvulling op onze bestaande servicemogelijkheden in Roemenië en versterkt ons multidisciplinaire platform in Europa.”

Elena Apostolescu, Managing Partner van CMF, voegde toe: “Onze samenwerking met Andersen Global is een strategische stap in onze ontwikkeling als toonaangevende aanbieder van waardebeoordelingsdiensten in Europa. We kijken ernaar uit om samen te werken met de aangesloten en samenwerkende firma’s van Andersen Global en optimaal gebruik te maken van onze kennis en middelen om ons vermogen om klanten wereldwijd van dienst te zijn, te verbeteren.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch gescheiden, onafhankelijke lidfirma’s, bestaande uit belasting- en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu meer dan 13.000 professionals wereldwijd en is aanwezig op meer dan 390 locaties via zijn aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr