01:51 uur 10-03-2023

LivaNova ontvangt goedkeuring van FDA 510(k) voor Essenz hart-longmachine voor cardiopulmonale bypass-procedures

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– LivaNova PLC (Nasdaq: LIVN), een toonaangevend bedrijf op het gebied van medische technologie en innovatie, heeft vandaag aangekondigd dat het de goedkeuring heeft gekregen van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) 510(k) voor zijn Essenz™ hart-longmachine (HLM). Met de goedkeuring van de FDA start LivaNova de commerciële lancering van Essenz in de VS. Het bedrijf ontving onlangs ook goedkeuring voor de Essenz HLM van Health Canada en de Japanse Pharmaceuticals and Medical Devices Agency (PMDA). LivaNova start nu ook een uitgebreide commerciële lancering in Europa, na de geslaagde beperkte commerciële lancering in Europa waar meer dan 200 volwassen, pediatrische en neonatale patiënten in Europa baat bij hebben gevonden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230309005791/nl/

LivaNova's Essenz™ Perfusion System (Photo: Business Wire)

LivaNova’s Essenz™ Perfusion System (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investor Relations en mediacontacten bij LivaNova

+1 281-895-2382

Briana Gotlin
Director, Investor Relations

InvestorRelations@livanova.com

Deanna Wilke
VP, Corporate Communications

Corporate.Communications@livanova.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr