13:27 uur 09-03-2023

Nieuwe studie toont aan dat Masimo PVi® een betrouwbare voorspelling geeft van de vloeistofrespons bij jonge kinderen die neurochirurgie ondergaan

Niet-invasieve, continue PVi presteerde goed; op druk gebaseerde invasieve technieken presteerden slecht

NEUCHATEL, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– Masimo (NASDAQ: MASI) kondigde vandaag de bevindingen aan van een prospectieve studie gepubliceerd in Pediatrics International waarin Dr. Ya-Fei Liu en collega’s van het Peking University First Hospital in Beijing het vermogen evalueerden van niet-invasieve, continue Masimo PVi®, naast andere dynamische parameters, om de vloeistofresponsiviteit te voorspellen bij kinderen van 1-3 jaar die grote neurochirurgie ondergingen. De onderzoekers concludeerden: “Op volume gebaseerde PVi en ∆Vpeak [respiratoire variatie in de pieksnelheid van de aortabloedstroom] toonden een aanvaardbare betrouwbaarheid voor het voorspellen van de vloeistofrespons bij jonge kinderen die een grote neurochirurgie ondergingen, terwijl op druk gebaseerde SVV [variatie in slagvolume] met behulp van FloTrac/Vigileo, Eadyn [dynamische arteriële elastantie], en PPV [variatie in polsdruk] dat niet [deden].”

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230308005919/nl/

Masimo Root® with PVi® (Photo: Business Wire)

Masimo Root® with PVi® (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:

Masimo
Evan Lamb

949-396-3376

elamb@masimo.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr