20:52 uur 09-03-2023

New Donaldson Alpha-Web® Media Technology levert hydraulische vloeistof die tot vier keer schoner is

De media helpen het leven van kritieke componenten uit te breiden met tot 60 procent ten opzichte van standaard synthetische media.

MINNEAPOLIS, VS–(BUSINESS WIRE)– Donaldson Company, Inc. (NYSE: DCI), een toonaangevende wereldwijde fabrikant van innovatieve filtratieoplossingen heeft Alpha-Web®filtratie media uitgebracht. Deze nieuwe hydraulische filtratietechnologie verbetert de reinheid van hydraulische vloeistoffen aanzienlijk, waardoor de levensduur van hydraulische componenten wordt verlengd, de stilstandtijd wordt verminderd en de eigendomskosten van apparatuur worden verlaagd.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230309005533/nl/

Filters moeten bestand zijn tegen de uitdaging om de vloeistofzuiverheid en systeembescherming in stand te houden bij frequent veranderende debieten die in de praktijk voorkomen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dave Viertel (952) 887-3165

Dave.Viertel@Donaldson.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr