16:04 uur 09-03-2023

Eaton toont klemmen en connectoren op CONEXPO-CON/AGG-beurs

GALESBURG, Mich.–(BUSINESS WIRE)– Het intelligent energiebeheerbedrijf Eaton heeft vandaag aangekondigd dat het zijn lijn van voedingsconnectoren en -klemmen voor geëlektrificeerde en interne verbrandingsbouw- en terreinvoertuigen op de CONEXPO-CON/AGG bouwbeurs 14-18 maart in Las Vegas zal tonen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230309005193/nl/

Royal Power Solutions large LP12, LP16 and RD14 terminals are designed for vehicles typically used in construction and off-highway fields. (Photo: Business Wire)

Royal Power Solutions large LP12, LP16 and RD14 terminals are designed for vehicles typically used in construction and off-highway fields. (Photo: Business Wire)

De connectoren zijn ontworpen en ontwikkeld door Royal Power Solutions (RPS), dat Eaton in 2022 heeft overgenomen. RPS, opgericht in 1938, is een wereldleider in de ontwikkeling en productie van kritische, zeer nauwkeurige voedings- en signaalverdeelklemmen en connectoren.

“De bouwsector gaat, net als vele andere, over op elektrificatie. Eatons wereldwijde en diverse aanwezigheid vergroot ons bereik en ons vermogen om in deze markt te groeien”, aldus Chris Mancuso, algemeen directeur van Power Connections, Eaton’s eMobility business.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Thomas Nellenbach

thomasjnellenbach@eaton.com
(216) 333-2876 (cell)

Check out our twitter: @NewsNovumpr