00:53 uur 09-03-2023

Axelera AI en Advantech werken samen om de inferentiekracht van een datacenter naar edge-apparaten te brengen

Presentatie van Edge AI-producten van de volgende generatie in verschillende vormfactoren voor computer vision-toepassingen op Embedded World 2023

EINDHOVEN, Nederland–(BUSINESS WIRE)– Axelera AI, de leverancier van ‘s werelds krachtigste en meest geavanceerde oplossingen voor AI at the Edge, kondigt vandaag een strategisch partnerschap met Advantech aan. Door de expertise van Advantech op het gebied van ingebedde en industriële pc’s en de ontwrichtende edge AI-technologie van Axelera AI te combineren, zullen ze samen de inferentiekracht van een datacenter naar edge-apparaten brengen, waardoor klanten gegevens in realtime kunnen verwerken, de latentie verminderen en de efficiëntie verhogen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230308005428/nl/

Axelera AI and Advantech Are Teaming up to Bring the Inference Power of a Data Center to Edge Devices (Graphic: Business Wire)

Axelera AI and Advantech Are Teaming up to Bring the Inference Power of a Data Center to Edge Devices (Graphic: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Merlijn Linschooten

press@axelera.ai

Check out our twitter: @NewsNovumpr