08:00 uur 08-03-2023

QAD belicht zijn oplossingen voor wereldwijde handel en transportuitvoering tijdens de OTM User Conference Europe 2023

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– QAD Inc., een toonaangevende leverancier van productie- en supply chain-oplossingen van de volgende generatie in de cloud, heeft zijn deelname aangekondigd als Gold Sponsor aan de komende Oracle Transportation Management (OTM) User Conference Europe.

Het evenement, dat plaatsvindt van 22 t/m 24 maart 2023 in het Marriott Hotel in Amsterdam, brengt transportmanagementprofessionals van over de hele wereld samen om best practices, succesvolle technieken en geleerde lessen in de branche te delen. Op de conferentie zullen belangrijke vertegenwoordigers van OTM Strategy and Development, partners en experts uit de industrie aanwezig zijn, die inzichten zullen delen in de nieuwste trends, strategieën en technologieën op het gebied van transportmanagement.

Als Gold Sponsor krijgt QAD de kans om zijn oplossing voor transportuitvoering te demonstreren. Degenen die de beursstand van QAD bezoeken, krijgen de kans om te netwerken met experts en inzicht te krijgen in de wijze waarop de transportuitvoering het OTM van QAD uitbreidt voor de beoordeling van pakketvervoerders, en meer flexibiliteit en standaardisatie biedt in hun verzendactiviteiten. De wereldwijde pakketverzending met meerdere vervoerders van QAD vereenvoudigt zakelijke pakketverzendingsprocessen en stelt bedrijven in staat te profiteren van wereldwijde dekking, snelheid, flexibiliteit en keuze van vervoerders.

“We zijn verheugd om deel te nemen aan de OTM User Conference Europe,” aldus John Darroch, Senior Director Alliances & Partnerships bij QAD. “Dit evenement biedt een waardevol platform voor transportmanagementprofessionals om van elkaar te leren en nieuwe manieren te verkennen om hun activiteiten te optimaliseren. We kijken ernaar uit om onze kennis en expertise met de aanwezigen te delen en te demonstreren hoe de oplossingen van QAD hen kunnen helpen hun zakelijke doelen te bereiken.”

Evenementgegevens

Wat: OTM User Conference Europe

Wanneer: 22 maart 2023. 17:00 uur – 24 maart 2023. 14:00 uur

Waar: Marriott Hotel, Stadhouderskade, 12, Amsterdam, 1054 ES. NL.

Registratie: Registratie: klik hier om u te registreren voor het bijwonen van de OTM User Conference Europe 2023. Raadpleeg hier de conferentieagenda.

Over QAD – Enabling Adaptive Enterprises

QAD Inc. is een toonaangevende leverancier van productie- en supply chain-oplossingen van de volgende generatie in de cloud. Om succes te hebben in een turbulente wereld, met verstoringen in de aanlevering en fluctuaties in de vraag, moeten fabrikanten en toeleveringsketens snel reageren op veranderingen en naadloos de flexibiliteit, efficiëntie en veerkracht optimaliseren voor effectieve klantenservice. QAD levert Adaptive Applications om deze Adaptive Enterprises mogelijk te maken.

QAD is opgericht in Santa Barbara, Californië, en heeft klanten in 84 landen over de hele wereld. Duizenden bedrijven hebben QAD-bedrijfsoplossingen geïmplementeerd, waaronder Enterprise Resource Planning (ERP), Digital Commerce (DC), Supplier Relationship Management (SRM), Digital Supply Chain Planning (DSCP), Global Trade & Transportation Execution (GTTE) en Enterprise Quality Management System (EQMS). Ga voor meer informatie naar www.qad.com of bel +1 805-566-6100. Vind ons op LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram.

‘QAD’ is een gedeponeerd handelsmerk van QAD. Alle andere producten of bedrijfsnamen hierin kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaars.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

QAD Inc.
Caleb Finch

Public Relations

805-566-6100

publicrelations@qad.com

Beth Hespe

Analyst Relations

609-709-3769

industryanalyst@qad.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr