13:22 uur 08-03-2023

Now Health International start netwerk voor rechtstreekse facturering in Europa

MADRID–(BUSINESS WIRE)– Now Health International, de meermalen bekroonde internationale particuliere zorgverzekeringsaanbieder (IPMI), kondigt aan dat het een nieuw netwerk voor rechtstreekse facturering in Europa heeft gelanceerd.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230305005063/nl/

Launch of Direct Billing in Europe (Photo: AETOSWire)

Launch of Direct Billing in Europe (Photo: AETOSWire)

Vanaf 1 maart 2023 hebben leden van Now Health International in Europa toegang tot meer dan 1.000 rechtstreekse factureringsfaciliteiten op het hele continent, waaronder het Verenigd Koninkrijk.

Het nieuwe netwerk voor rechtstreekse facturering biedt leden van Now Health International het gemak om consulten en medische onderzoeken te ondergaan zonder te hoeven betalen en terug te vragen. De Europese leden van Now Health International zullen ook van rechtstreekse facturering gebruik kunnen maken als ze om wat voor reden dan ook in een ziekenhuis worden opgenomen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ali R. Mehboob, Global Marketing Director

E: Ali.Mehboob@now-health.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr