21:23 uur 08-03-2023

BeaglePlay® van BeagleBoard.org® maakt bouwen met computers leuk

Verbindingen maken computeren leuk, collaboratief, gedistribueerd, open en gemakkelijk. BeaglePlay® beschikt over een brede selectie van sensor- en prototyping-systeemverbindingen met de software en de prestatiefuncties om ze te ondersteunen, waardoor ontwikkelingswerk een spel wordt!

ROCHESTER, Mich.–(BUSINESS WIRE)– De BeagleBoard.org® Foundation kondigt vandaag de wereldwijde beschikbaarheid aan van BeaglePlay®, het meest aanpasbare open-source prestatieplatform dat beschikbaar is. Gebaseerd op onze beproefde open-source Linux-aanpak, heeft BeaglePlay® een functieset met ingebouwde bekabelde en draadloze connectiviteit en de mogelijkheid om verbinding te maken met een brede selectie sensor- en prototypingsystemen met duizenden opties, evenals interfaces en verwerkingsprestaties om ze te ondersteunen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230308005091/nl/

BeaglePlay enables connections that make computing fun. (Photo: Business Wire)

BeaglePlay enables connections that make computing fun. (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

media@beagleboard.org

Check out our twitter: @NewsNovumpr